Handelsbetingelser for Elverbørn

Generelle oplysninger

SMD Entertainment A/S
klokkestøbervej 29
8800 Viborg
kontakt@elverborn.dk
Tlf. 86 62 16 22
CVR.: 33 38 29 79

 

Betaling

Elverbørn.dk modtager betaling med MobilePay, Visa/Dankort, internationale betalingskort og ViaBill.

Betalinger foretaget med kreditkort vil først blive gennemført, når varen afsendes.

Elverbørn.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Der tages ikke gebyr ved betaling på Elverbørn.dk

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Elverbørn.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Fragt

Vi sender med enten GLS eller DAO.

Vi tilbyder følgende leveringmuligheder med DAO til Danmark:

Levering: Pakkeshop - 39,95 kr (Max 20 kg, 80 cm lang og max omkreds+længde 240 cm) Derfor kan din ordre blive lavet om til en GLS pakkeshop, hvis den skulle overskride målene. (Gratis fragt ved køb over 999 kr.*)
Levering: Hjemmelevering - 49,95 kr (bliver stillet på adressen om natten eller tidlig morgen - kan budet ikke aflevere pakken, bliver den omdirigeret til nærmeste pakkeshop). Max 3 kg, 55 cm lang og omkreds + længde 120 cm. Derfor kan din ordre blive lavet om til en DAO eller GLS pakkeshop, hvis den skulle overskride målene.

Omkreds beregnes ved at måle bredden og højden, lægge tallene sammen og gange resultatet med 2, og hertil skal længden så ligges.


Vi tilbyder følgende leveringmuligheder med GLS til Danmark:

Levering: Pakkeshop - 49,95 kr (Gratis fragt ved køb over 999 kr.*)
Levering: Erhverv - 59,95 kr (Gratis fragt ved køb over 999 kr.*)
Levering: Hjemmelevering - 69,95 kr. (Fleks bliver stillet på adressen)

Elverbørn.dk afsender pakker alle hverdage.

*Gratis fragt -  kun i Danmark!

For at du kan modtage pakken dagen efter i Danmark, så skal du lægge bestillingen:

Mandag-torsdag: senest kl. 15.00 | Fredag: senest kl.14.00

Rettiddig levering forudsætter, at GLS og DAO overholder dag-til-dag-levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos DAO eller GLS vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

Elverbørn.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS eller DAO. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Elverbørn.dk naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af målsætning om dag-til-dag levering i det forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage.


Levering fra Fjernlager 4-7 hverdage

Vi har produkter der leveres direkte fra producenten og hjem til dig. Dette er bl.a. produkterne fra Meow, Nic Toys og PonyCycle. Disse produkter kan blive leveret direkte til adressen med PostNord. Disse produkter kan IKKE pakkes ind!

Bemærk at de 4-7 dage er HVERDAGE. Der kan i forbindelse med helligdage og op til Jul være forsinkelse på disse. Vi holder dig underrettet, hvis dette skulle være tilfældet.


Levering udenfor Danmark/ International Shipment:

We use DAO and DHL for our International shipments. Our freight prices depend on the weight of the parcel.

 

Fortrydelsesret

Der er 30 dages fortrydelsesret på dit køb, regnet fra den dag den modtages.

Vi accepterer kun returnering af ubrugte og uåbnede artikler, der returneres i deres originale emballage. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi.
Du skal selv betale for returfragten uanset om du fortryder hele eller dele af dit køb.
Hvis du fortryder dit køb ved at nægte modtagelse af pakken eller ikke afhenter pakken - vil dette blive regnet som en fortrydelse af dit køb - og du skal derved selv betale for returfragten som er 49,95 kr. Dette vil blive modregnet i din tilbagebetaling.

Bemærk at fortrydelsesretten for nogle varer kan bortfalde ved ibrugtagning. Dette gælder eksempelvis tusser, modellervoks og lignende varer.

Har du behov for at returnere din ordre, så brug vores returportal lige her: https://return.shipmondo.com/elverborn-returportal

Fortrydelse af hele dit køb

Fortrydelse af hele dit køb: Hvis du ønsker at fortryde hele dit køb skal du bruge vores returportal. Du vil blive fratrukket udgiften til returnering inden din tilbagebetaling finder sted. Husk at vedlægge retursedlen med du får via vores returportal i din returpakke. Vi tilbagebetaler købesummen til det betalingskort, som blev brugt i forbindelse med købet. Dette sker i løbet af 10 hverdage efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at returretten kan udnyttes. Det er også muligt, at få udstedt et gavekort på beløbet, hvis du ønsker dette. 

Har du behov for at returnere din ordre, så brug vores returportal lige her: https://return.shipmondo.com/elverborn-returportal

Fortrydelse af en del af købet

Du har mulighed for at fortryde dit køb delvist. Det betyder, at hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Retursummen vil blive tilbagebetalt til det kort, som ordren blev betalt med. Du vil blive fratrukket udgiften til returnering inden din tilbagebetaling finder sted. Her gælder samme retureneringsregler som ved fortrydelse af hele købet. Husk at vedlægge retursedlen med du får via vores returportal i din returpakke. Det er også muligt, at få udstedt et gavekort, hvis du ønsker dette.


Har du behov for at returnere din ordre, så brug vores returportal lige her: https://return.shipmondo.com/elverborn-returportal


Vedr. varens værdi i forbindelse med fortrydelse

Du hæfter kun for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Reklamationsret

Elverbørn.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til gældende lovgivning, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til Elverbørn.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller, efter aftale, evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Elverbørn.dk returneringsomkostningerne.

Har du behov for at returnere din ordre, så brug vores returportal lige her: https://return.shipmondo.com/elverborn-returportal

 

 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
 
Personoplysningerne registreres hos SMD Entertainment A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på Elverborn.dk er Elverborn.dk.  


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@elverborn.dk.  

 

Klageadgang

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: kontakt@elverborn.dk.


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 11-10-2023