Så nemt kan du returnere din ordre hos Elverbørn

 

Fortrydelsesret

Der er 30 dages fortrydelsesret på dit køb, regnet fra den dag den modtages.

Vi accepterer kun returnering af ubrugte og uåbnede artikler, der returneres i deres originale emballage. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart at brugen formindsker varens salgsværdi.
Du skal selv betale for returfragten uanset om du fortryder hele eller dele af dit køb.
Hvis du fortryder dit køb ved at nægte modtagelse af pakken eller ikke afhenter pakken - vil dette blive regnet som en fortrydelse af dit køb - og du skal derved selv betale for returfragten som er 49,95 kr. Dette vil blive modregnet i din tilbagebetaling.

Bemærk at fortrydelsesretten for nogle varer kan bortfalde ved ibrugtagning. Dette gælder eksempelvis tusser, modellervoks og lignende varer.

Har du behov for at returnere din ordre, så brug vores returportal lige her: https://return.shipmondo.com/elverborn-returportal

 

Fortrydelse af hele dit køb

Fortrydelse af hele dit køb: Hvis du ønsker at fortryde hele dit køb skal du bruge vores returportal. Du vil blive fratrukket udgiften til returnering inden din tilbagebetaling finder sted. Husk at vedlægge retursedlen med du får via vores returportal i din returpakke. Vi tilbagebetaler købesummen til det betalingskort, som blev brugt i forbindelse med købet. Dette sker i løbet af 10 hverdage efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at returretten kan udnyttes. Det er også muligt, at få udstedt et gavekort på beløbet, hvis du ønsker dette. 

Har du behov for at returnere din ordre, så brug vores returportal lige her: https://return.shipmondo.com/elverborn-returportal

 

Fortrydelse af en del af købet

Du har mulighed for at fortryde dit køb delvist. Det betyder, at hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Retursummen vil blive tilbagebetalt til det kort, som ordren blev betalt med. Du vil blive fratrukket udgiften til returnering inden din tilbagebetaling finder sted. Her gælder samme retureneringsregler som ved fortrydelse af hele købet. Husk at vedlægge retursedlen med du får via vores returportal i din returpakke. Det er også muligt, at få udstedt et gavekort, hvis du ønsker dette.


Har du behov for at returnere din ordre, så brug vores returportal lige her: https://return.shipmondo.com/elverborn-returportal


Vedr. varens værdi i forbindelse med fortrydelse

Du hæfter kun for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Reklamationsret

Elverbørn.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til gældende lovgivning, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til Elverbørn.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller, efter aftale, evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Elverbørn.dk returneringsomkostningerne.

Har du behov for at returnere din ordre, så brug vores returportal lige her: https://return.shipmondo.com/elverborn-returportal

 

Klageadgang

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: kontakt@elverborn.dk.


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 11-10-2023